Om os

Midtjysk træfældning ejes
af Søren Bechmann

Jeg er uddannet agronom med speciale i planter
Jeg er desuden skovarbejder og er opvokset på en plantage
Jeg har alt relevant uddannelse inden for træklatring og topkapning
Mine ansatte er dybt engagerede og meget omhyggelige med alle opgaver.

Jeg har mere ned 20 års erfaring med topkapning og træfældning. Vi tilbyder derfor professionelle løsninger inden for topkapning og træfældning samt stubfræsning og hækklipning. Vi udfører desuden beskæring af træer og min omfattende uddannelse og erfaring gør at jeg altid kan rådgive professionelt inden der træffes beslutninger

Jeg bruger altid det nyeste og bedst egnede udstyr som også altid tilstræbes at være det mest miljøbevidste.

 

En virksomhed med erfaring

Vi har gennem tiden haft rigtig mange glade og tilfredse kunder. Klik her for at se referencer.

Vi har desuden en lang række faste kunder hvor vi klipper hækken 1-2 gange årligt.

Vi har specialiseret os i at komme steder hvor det er lidt bøvlet at komme til eller hvor der ikke er ret meget plads. Dette gør vi uden at lave skader på de omkringliggende bygninger, bede osv.

Vi er selvfølgeligt fuldt forsikrede. Jeg har hos Top Danmark forsikringer som både dækker skader på bygninger og ting med en dækning på 10.000.000 og en personskade dækning med samme sum. Jeg kan 100 % ærligt sige at jeg i over 20 år kun har brugt min forsikring én gang hvor jeg lavede en bule i et metaltag på et udhus.

Vi arbejder især for private hvilket gør at vi meget gerne påtager os selv meget små opgaver. Og husk at der aldrig kommer kørsel på prisen !

 

Vi laver ikke mange forskellige ting:

  • Topkapning
  • Træfældning
  • Beskæring af buske og hække
  • Hækklipning
  • Stub og rodfræsning

Det betyder at vi er højst specialiserede i det vi gør og jeg har klatret i mindst 10.000 træer i den tid jeg har arbejdet professionelt med træfældning.

Vi kan ofte hjælpe dig med en kontakt hvis du har andre behov end dem vi kan løse men vi holder os til ovennævnte punkter for dem er vi virkeligt gode til at løse

  

 

  

Vores referencer

Vi løser alt fra store komplicerede opgaver til små beskæringer, f.eks. store syge træer til beskæring af frugttræer og hækklipning. 

  

  

Læs vores kundeudtalelser